avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Activitate Mihamiha88

Activitate Mihamiha88

Presedinte avem care e mana in mana cu adm.(fiind dezvoltatorul complexului,el a propus aceasta firma de adm)Cenzori sincer nu stiu,ca am cumparat aici cand deja au fost luate aceste decizii.Problema e ca nici nu mai raspunde la tel,mail,nu mai trimite pe nimeni sa schimbe becuri arse,geamuri sparte in urma furtunii,etc.nu mai vine sa facem sedinta anuala.ne-am adunat mai multi vecini sa strangem semnaturi sa renuntam la serviciile lor si ne tot trimite “vorba”amenintari ca suntem datori la ei,ca au venit cu bani de acasa ca sa plateasca anumite restante la utilitati ,etc.Deasta ne dorim sa aflam care sunt pasii ptr a le face reclamatie,control.

elenazan a scris:

Comitet, presedinte si cenzor aveti?
Cu ei ati discutat?

Da suntem constituiti ca si asociatie.Am facut sesizari scrise,dar fara raspuns.Sau cel mult un e-mail din partea lui in care scria pur si simplu niste calcule(gen ati avut fond x lei ,am reparat y si nu mai aveti nimic)
Bibi62 a scris:

Sunteti constituiti in asociaitie? Daca da, atunci faceti o sesizare scrisa, iar daca in 10 zile nu primiti raspuns sesizati servicul de resort din primarie. Puteti cere o expetiza contabila pentru verificarea situatiei contabile, iar daca se dovedeste ca sunt prejudicii urmati pasii pentru recuperare: politie, instanta.

Buna ziua,am urmatoarea situatie si intrebare:Suntem un complex cu mai multe blocuri ce am contractat o firma care sa se ocupe de administrarea lor.Intrebarea mea este ,unde putem sa facem o reclamatie acestei firme,sa vina un control (la cine ne adresam)deoarece ne fura,nu face nimic transparent,adminstratorul nici nu mai vine sa facem sedinte,sa reparam ce mai trebuie,nu rasp la nici un mijloc de comunicare.Este doar o casiera care stie doar sa spuna(pentru nemultumiri sunati adm.).Va multumesc!