Nu am cum sa dovedesc efectiv ca banii din vanzarea apartamentului de 2 camere i-am folosit pt a cumpara pe cel cu 3 camere, dar am cum sa dovedesc ca apartamentul a fost al meu. Si in contractul de imprumut la banca, care este ipotecar, scrie clar ca am vandut un apartament de 2 camere si ca imprunutul este facut pentru diferenta. Va multumesc.
Sunt casatorita de 1 an si am urmatoarea problema: sotul meu a mai fost casatorit si are o fetita din prima casatorie.
Cand ne-am casatorit aveam un apartament de 2 camere pe numele meu. In timpul casatoriei am vandut acest apartament si am mai facut un imprumut (nu chiar semnificativ, la care eu sunt titulara avand salariul mult mai mare decat sotul) si am cumparat alt aparatamet cu 3 camere. M-ar interesa daca, in caz de divort sau disparitie a unui dintre noi , la acest apartament are dreptul si fetita din prima casatorie. Daca are drept la acest apartament as vres sa stiu si cat. Mentionez ca intre timp mai avem si un alt copil. Va multumesc.