Multumesc din nou pentru raspuns.
"Nu exista obligatia/necesitatea prezentei fizice a sotului, solicitantului imprumutului i se incredinteaza contractul si cum aveti calitatea de sot o semnatura si o copie al unui act de identitate sunt suficiente."
... sa inteleg ca banca merge pe "incredere" si accepta ca acel contract de credit sa fie adus de catre solicitant cu mentiunea ca a fost semnat de catre girant/coplatitor?! Oare banca nu trebuie sa aiba acceptul meu ca sa:
-introduca datele in sistem
-acceseze biroul de credit
- acceseze baza de date anaf pt venituri
- se preia specimenul de semnatura
Din punctul meu de vedere este un abuz pe care banca l-a facut. Repet, eu nu am intrat niciodata in vreun sediu al acelei banci. Considerand ca este un abuz, credeti ca am motive reale sa actionez in instanta institutia de credit?
Va multumesc inca odata pentru sprijin.
Buna ziua.
Multumesc pentru raspuns in primul rand.
Da, stiam ca sotia acceseaza un imprumut dar nu mi-a cerut sa fiu coplatitor. Nici ea nici banca nu a solicitat acest lucru.
Cum putea banca sa accepte un coplatitor fara sa il vada in sucursala/agentie?!
Va multumesc
Buna ziua,
In Spatiul Privat Virtual ( anaf.ro ) am depistat ca o banca din Romania mi-a interogat baza de date ANAF. Eu nu am cerut acest lucru la acea banca.
Ba mai mult, am aflat ca sunt coplatitor la un credit al sotiei, fara ca eu sa stiu ( nu am semnat niciun document cu acea banca ).
Pentru faptul ca figurez ca si coplatitor la acel credit al sotiei, eu nu mai pot face un nou imprumut. Daca considerati ca este un abuz din partea bancii, cum ma puteti ajuta ?