avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Activitate patrick55

Activitate patrick55

Am 14 ani,Ieri după-amiază am fost într un mall din București să mi iau ceva de îmbrâcat și nu știu de ce îmi trece mie in cap să fur din magazin,țin să menționez că nu am mai furat nici o dată(de 2 ori să zicem ca am mai bâgat îm buzunar o ciocolată în supermarket) atat,dar este prima oara si ultima din care voi fura ceva,revenind aveam ghiozdanul de școală cu mine,eram la cabinele de probă,probam un tricou și l am bagat in ghiozdan,mai departe imediat cum am iesit din magazin m a luat in primire am să presupun că șeful securității magazinului (deoarece era imbracat elegant) și m a dus intr o camera unde mi a zis ca ramane intre noi,trb doar sa i dau lui si colegului sau 250 de lei(tricoul fiind doar 70 de lei) asa am facut,mi au facut o poza,mi au cerut un act de indentitate,mi au facut poza la carnetul de note și am fost lăsat să plec,intrebarea este:acum pot suna la poliție sau îmi pot suna parintii?(aveam nr de tel al parintilor in carnet)adică mă gândesc că dacă mi au cerut mită?Oricum ASTEPT RASPUNS URGENT