Buna seara, am un autoturism, pe care l-am dat prin contract de comodat unchiului meu, care din pacate, a decedat anul trecut. Fiica lui refuza sa-mi inapoieze autoturismul, ba mai mult, m-a blocat la telefon si numai pot lua legatura cu ea .In aceasta situatie cui trebuie sa ma adresez: Politiei sau justitiei ? Precizez ca, unchiul meu si succesorii au domiciliu in alt judet si-mi este greu sa ma deplasez ,avand probleme de sanatate.Va multumesc anticipat !
Sunt mostenitoare a 1/2 din casa parinteasca,cealalta jumatate revenind urmasilor fratelui meu, care a decedat anul trecut.Am decis atunci impreuna sa vindem casa,tinand cont ,ca, aceasta casa e la sat ,la sute km departare de ambele parti,Anul trecut am gasit un cumparator ,care a oferit pretul pietei ,insa au refuzat , pe motivul ca sunt prea putin bani si ca au pe cineva in toamna cu mult mai multi bani. Bineinteles ca nu au adus niciun cumparator. Acum am gasit alt cumparator ,care ofera cam acelasi pret ca si anul trecut(putin mai mic) si iarasi se opun pe acelasi motiv, Mentionez ca de la data decesului fratelui meu si pana acum nu au participat cu nimic la plata utilitatilor, taxelor si impozitelor casei .Mi s-a spus ca nu vor fi de acord sa vanda pana cand nu li se va oferi suma pe care o vor ele,suma care depaseste cu mult pretul pietei.