avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cui trebuie sa ma adresez pentru recuperarea unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cui trebuie sa ma adresez pentru recuperarea unui autoturism dat prin contract de comodat

Buna seara, am un autoturism, pe care l-am dat prin contract de comodat unchiului meu, care din pacate, a decedat anul trecut. Fiica lui refuza sa-mi inapoieze autoturismul, ba mai mult, m-a blocat la telefon si numai pot lua legatura cu ea .In aceasta situatie cui trebuie sa ma adresez: Politiei sau justitiei ? Precizez ca, unchiul meu si succesorii au domiciliu in alt judet si-mi este greu sa ma deplasez ,avand probleme de sanatate.Va multumesc anticipat !
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Septembrie 2019
Aridna7859, utilizator
Cel mai recent răspuns: Geanina DRIAN , Avocat 00:40, 29 Septembrie 2019
vă puteți adresa atât poliției cât și instanței civile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot schimba adresa de livrare a pensiei in cazul in care nu ma mai pot deplasa? Maria Nicula Maria Nicula Stimate cititor, Ma numesc Nicula Maria si din luna martie 2018 nu ma mai pot deplasa, fiind internata incepand din acel moment intr-un azil de ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala. acte necesare claudiu07 claudiu07 Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati in aceasta problema. Sunt intr-un conflict succesoral cu unchiul meu din partea mamei, fratele mamei mele naturala. ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie ? elenamiki elenamiki Salut !! Am si eu urmatoarea problema si poate ma puteti ajuta : ambi bunici din partea tatalui meu au decedat acum 45 ani,acestia au avut 6 copii(acum mai ... (vezi toată discuția)