avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Activitate Nina06

Activitate Nina06

Se poate castiga procesul de stabilire a paternitatii fara testare ADN? Am toate mesajele salvate in telefon. Relatia a avut loc exact in perioada in care s-a conceput sarcina. Am vreo sansa? Pt ca are bani si nu l-ar deranja amenzile... Nu cred ca s-ar prezenta la testul ADN. Multumesc frumos!
Buna ziua, am avut o relatie cu un barbat timp de 6 luni. Am ramas insarcinata. El a incercat sa ma convinga sa intrerup sarcina si pt ca nu am putut sa fac asta, el a pus punct relatiei cand aveam doar o luna de sarcina. De atunci nu am mai vb deloc. Am in prezent o fetita de 5 luni care in certificatul de nastere are o linie in dreptul tatalui. Mi-as dori ca fetita mea sa aiba numele lui trecut in certificatul de nastere. I-am trimis un mesaj si l-am intrebat daca vrea sa recunoasca copilul si mi-a spus ca clar ca nu. Doresc sa stiu daca am sanse sa castig un proces de stabilire a paternitatii impotriva unei persoane care are foarte multe relatii si este puternic financiar, care nu doreste sa recunoasca copilul si care probabil nu va fi de acord sa faca testul ADN. Va multumesc frumos! (Stiu ca are probleme cu legea, si din aceasta cauza banui ca firma, casa...tot ce are, probabil nu mai sunt pe numele lui. Nu stiu nici daca are venituri pe numele lui. Pot obtine o pensie alimentara in aceste conditii?)