Da, asa e avluci. Mi se pare cam nedrept, ar fi trebuit sa se lase o posibilitate si reclamantului intr-o astfel de situatie, mai ales ca nici paratul nu mai locuieste in fapt la adresa din buletin.
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare: unde pot introduce actiunea de divort daca potrivit buletinului , locuim la adrese diferite?
Precizez ca sotul meu are domiciliul in provincie, eu in Bucuresti. Locuim de cativa ani in casa proprietatea parintilor mei, fara sa ne fi schimbat vreunul domiciliul la aceasta adresa.
Ne putem alege ca domiciliu comun aceasta adresa si sa introduc actiunea la instanta de judecata din Bucuresti sau trebuie neaparat la domiciuliul lui din provincie, ca parat?
In 2001 socrul meu a cumparat o constructie in Rosiori de Vede. Operatiunea a avut loc ca urmare a scoaterii la licitatie, in baza O.G. nr. 11/1996, a bunurilor S.C. VINALCOOL S.A, de catre Directia Generala a Finantelor Publice-jud. Teleorman, pentru recuperarea datoriilor catre stat. In acest sens detine PROCES VERBAL DE LICITATIE PENTRU BUNURI IMOBILE . Prin acesta s-a vandut doar constructia, fara a se specifica absolut nimic de teren. Concluzia ar fi ca terenul a ramas in proprietatea Vinalcool. Cu toate acestea, de curand a aflat ca terenul a fost retrocedat unei persoane, care la randul ei l-ar fi vandut alteia. Ce ar trebui sa faca pentru a nu avea probleme? Eu l-am sfatuit sa-si faca cadastru si sa intabuleze dreptul de proprietate asupra constructiei, dar i s-a raspuns ca nu se poate. Cum isi poate apara dreptul de proprietate in aceste conditii?