avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate Alexino100

Activitate Alexino100

Răspuns la discuția cheltuieli de judecata
multumesc. Pot formula completarea hotarârii si apel in acelasi timp?
multumesc pentru promtitudine
si inca o lamurire. Deocamdata nu am primit hotarârea prin posta. In cat timp de la primirea hatărârii pot cere acest lucru. ?
Buna seara
Multumesc pentru raspuns
Despre aceasta este vorba
Citez din incheierea de sedinta de pe portalul judecatoriei ….. Admite acţiunea astfel cum a fost precizată, formulată de reclamantul CCC în contradictoriu cu pârâtii xxx, yyy, zzzz, pppp, etc .Obligă pârâtul xxxx la plata către reclamantă a sumei de ….. lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Mentionez ca ceilalti pârâti nu au depus intampinare și nici nus-au prezentat la process, Fratele meu a depus intampinare , dar care ulterior nu s-a mai prezentat la proces
Fratele meu nu este mentionat.
Ma gandesc sa fac recurs. initial nu s-au solicitat cheltuieli de judecată apoi la cuvantul de fond s-au cerut aceste cheltuieli, dar din studiul dosarului pana la dezbaterea finală nu stiu de existenta nici unui act care sa arate cuantumul acestor cheltuieli Va rog sa aveti ambilitatea sa imi spuneti ce articol de lege sa invoc
Cu stima
Alexino
Buna seara
Eu cu fratele meu avem calitatea de parât . Am pierdut procesul insa la cheltuieli de judecata trebuie sa le platesc doar eu. Este corect? Mentionez ca initial ambii am depus intampinare dar pe parcursul procesului el nu s-a mai prezentat.
Mentionez ca initial nu s-au solicitat cheltuieli de judecată.
Cu stima
Alexino