Buna seara,am o problema destul de grava si nu știu cum să procedez...am luat o masina si cu credit de la mogo ifn si nr roșii pe 3 luni...masina adusă din Germania am plătit eu rar-ul nr ratele la banca către ei...deci sunt la zi cu plata....le am dus dosarul ca am luat rar-ul....urmând să imi dea nr definitive...si asta trebuie sa faca ei ca e masina pe numele lor ,eu sunt copropietar in acte...pe 13 mai 2019 le am dus dosarul cu rar ul si azi suntem in 13 iunie 2019 ,nr au expirat....stau cu masina in parcare...plătind rata in continuare si mintindu ma ca e dosarul la taxe si impozite ai ca nu a venit ... ca ma vor anunța cand vine dosarul ...ca apoi il trimit la poliție și acolo durează 3 zile ....Da nu știu in care an,ca spunându i zilnic imi spun aceleași cuvinte....Nu se poate asa ceva intr o luna o fiscalizau de 10 ori,...Nu stiu ce sa fac ,unde sa fac k reclamație?..La poliție, la protectia consumatorului sau direct în instanță și ce câștig am ...atâta timp cât eu sunt la zi cu rata ,am.platit rar-ul, nr roșii expirate, si alte acte.Va rog sa ma îndrumați încotro sa o iau sa rezolv ,multumesc