avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce trebuie sa fac? - probleme cu înmatricularea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce trebuie sa fac? - probleme cu înmatricularea mașinii

Buna seara,am o problema destul de grava si nu știu cum să procedez...am luat o masina si cu credit de la mogo ifn si nr roșii pe 3 luni...masina adusă din Germania am plătit eu rar-ul nr ratele la banca către ei...deci sunt la zi cu plata....le am dus dosarul ca am luat rar-ul....urmând să imi dea nr definitive...si asta trebuie sa faca ei ca e masina pe numele lor ,eu sunt copropietar in acte...pe 13 mai 2019 le am dus dosarul cu rar ul si azi suntem in 13 iunie 2019 ,nr au expirat....stau cu masina in parcare...plătind rata in continuare si mintindu ma ca e dosarul la taxe si impozite ai ca nu a venit ... ca ma vor anunța cand vine dosarul ...ca apoi il trimit la poliție și acolo durează 3 zile ....Da nu știu in care an,ca spunându i zilnic imi spun aceleași cuvinte....Nu se poate asa ceva intr o luna o fiscalizau de 10 ori,...Nu stiu ce sa fac ,unde sa fac k reclamație?..La poliție, la protectia consumatorului sau direct în instanță și ce câștig am ...atâta timp cât eu sunt la zi cu rata ,am.platit rar-ul, nr roșii expirate, si alte acte.Va rog sa ma îndrumați încotro sa o iau sa rezolv ,multumesc
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
aditza2002, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogdan Costache , Avocat 14:49, 12 Septembrie 2019
acelasi lucru am patit si eu tot cu mogo la mine e si mai rau sunt cu piciorul rupt si ma chinui in autobuz in carja nu stiu ce sa fac
In prima faza se poate incerca rezolvarea problemei pe cale amiabila prin transmiterea catre IFN a unei notificari ferme si fundamentate juridic prin care sa solicitati sa va predea masina cu acte in regula.

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina - procedura, taxe gabi.b gabi.b Vreau sa achizitionez o masina adusa din Italia, cu numere rosii de BH. Avand in vedere ca eu sunt din Prahova, deci distanta este de 600 km, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Vanzare mașina cu nr rosii expirate Severin10 Severin10 Salut,mi-am vândut mașina care am adus-o din Germania,însă nu am trecut RAR-ul(mi-a spus sa repar problema și ca breiful mare rămân la ei pt a ma ... (vezi toată discuția)