avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare mașina cu nr rosii expirate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare mașina cu nr rosii expirate

Salut,mi-am vândut mașina care am adus-o din Germania,însă nu am trecut RAR-ul(mi-a spus sa repar problema și ca breiful mare rămân la ei pt a ma întoarce in oricare alta zi),problema nu am putut sa o rezolv deci Brief-ul a rămas la ei.Intre timp mi-a expirat nr rosii,asigurarea iar după o luna am vândut mașina însă am uitat sa scot numerele.Daca cumpărătorul se urca la volan și este oprit de poliție,răspund și eu pt mașina?
Menționez ca n-am făcut nici un contract de vânzare-cumpărare și nici Brief-ul mic nu e la el.Imi spunea ca e doar pt dezmembrare.
Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Pierdut acte auto stylya stylya Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele. Am ... (vezi toată discuția)
Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)
Pierdut brief mic -procedura inmatriculare cristiardelean cristiardelean Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele. Am ... (vezi toată discuția)