Bună seara!
În prezent mă aflu în concediu pt creștere copil. Băiețelul împlinește 2ani în 16.08.2021, știu că ultima lună îi revine tatălui (16iulie-16august).
Acum sunt însărcinată din nou, bebe2 urmând să se nască undeva la sfarșitul lui noiembrie.
Întrebarea mea este: În cazul în care nu am cu cine să-l las pe bebe1, iar eu nu mă pot întoarce la serviciu, mai pot să primesc indemnizație pentru bebe2, în condițiile în care din 16iulie până în noiembrie, nu o să mai lucrez în astea 4luni?
Buna seara! Am incercat sa fac descoperire de cont la banca unde am cardul pe care primesc salarul lunar de la locul de munca, insa d-soara mi-a spus ca nu ma poate ajuta deoarece ANAF nu imi da voie pe o perioada de 5 ani (cum ca as avsa o restrictie sau ceva de genul acesta) insa a insistat sa imi iau un credit, dar am refuzat pentru ca dobanda era destul de marisoara... a mai sunat dupa o zi si mi-a propus din nou chestia cu creditul insa am refuzat din nou. Este posibil sa fi mintit ea in legatura cu "restrictia pe 5 ani" . Eu nu am primit nimic de la ANAF si in urma cu cateva luni am achitat la ANAF taxa pt scoala auto
, iar dna de la ghiseu mi-a spus ca nu am datorii. Mentionez ca nu am credite la banci sau la alte institutii....