avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate Serban121996

Activitate Serban121996

Bună seara!
În prezent mă aflu în concediu pt creștere copil. Băiețelul împlinește 2ani în 16.08.2021, știu că ultima lună îi revine tatălui (16iulie-16august).
Acum sunt însărcinată din nou, bebe2 urmând să se nască undeva la sfarșitul lui noiembrie.
Întrebarea mea este: În cazul în care nu am cu cine să-l las pe bebe1, iar eu nu mă pot întoarce la serviciu, mai pot să primesc indemnizație pentru bebe2, în condițiile în care din 16iulie până în noiembrie, nu o să mai lucrez în astea 4luni?
Răspuns la discuția Descoperire de cont
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri.
Buna seara! Am incercat sa fac descoperire de cont la banca unde am cardul pe care primesc salarul lunar de la locul de munca, insa d-soara mi-a spus ca nu ma poate ajuta deoarece ANAF nu imi da voie pe o perioada de 5 ani (cum ca as avsa o restrictie sau ceva de genul acesta) insa a insistat sa imi iau un credit, dar am refuzat pentru ca dobanda era destul de marisoara... a mai sunat dupa o zi si mi-a propus din nou chestia cu creditul insa am refuzat din nou. Este posibil sa fi mintit ea in legatura cu "restrictia pe 5 ani" . Eu nu am primit nimic de la ANAF si in urma cu cateva luni am achitat la ANAF taxa pt scoala auto
, iar dna de la ghiseu mi-a spus ca nu am datorii. Mentionez ca nu am credite la banci sau la alte institutii....