Ceea ce mă interesează este dacă și cum pot obliga asiguratorul să facă un deviz de bun simț, pentru că estimarea lor a fost făcuta fara nici o bază tehnică în afară de dosarul întocmit de mine! Așa ca fapt divers as adăuga lipsa totală de profesionalism sau bun simț arătată de ei pe parcursul întregii comunicări.
E un perete de BCA in care a curs apă mai bine de o săptămână. Cu tot respectul, dar înseamnă că nu știți ce e BCA și cum se comportă la infiltrații grave ca aceasta. Aveam ancorată mobila de bucătărie în el și s-a desprins. Rezistența materialului nu mai e aceeași chiar și după uscare. Mulțumesc oricum
Buna ziua, mi-a fost inundat de către vecinul de sus apartamentul proprietate personală. Am asigurare facultativă pe care mi-a făcut-o automat banca la care am creditul (apartament e luat prin credit Prima Casă). Am făcut dosarul de daună in regie proprie și am predat tot ce mi s-a cerut. Am chemat o firma de construcții care mi-a făcut constatare la fata locului și un deviz estimativ al lucrarilor. S-a constatat că peretele de BCA dintre baie și bucătărie e prea șubrezit de apă și va trebui demolat și refăcut. Această lucrare genera cele mai mari costuri din deviz. Totalul in deviz era cam 20 000 ron. Am trimis asiguratorului devizul . După multe săptămâni mi-a venit oferta asiguratorului, care este sub 10% ca valoare din devizul estimativ- adică mi-au oferit 1800 RON. Am avut un schimb mai intens de mailuri după această ofertă, dar în momentul asta nu s-a schimbat nimic. Ce pot face in acest caz, are rost sa apelez la un avocat pentru refacerea dosarului? Mulțumesc
Ma aflu in aceeasi situatie, Am de recuperat banii din fondurile pe 2015. Oricum smecheri BPL, cum eu am incheiat contract cu ei dar e o terta parte care trebuie sa-mi dea banii. Am o curiozitate: eu daca intarzii cu o zi plata unui credit, banca incepe sa ma penalizeze. Statul sau BPL de ce nu platesc penalizari pentru bani care intarzie sa apara de 4 ani de zile ? cum pot si trasi la raspundere ? Multumesc anticipat pentru sutele de raspunsuri care vor inunda acest canal cum inunda prima ploaie de primavara cartierul tineretului