avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Activitate crocobau

Activitate crocobau

Am ajuns acasa si citesc actul.....

Lichidatorul judiciar XXX este Intreprindere Profesionala de Reorganizare si Lichidare si face parte din "Uniunea Nationala a Practicienilor in Insolventa din Romania" (sper ca nu am gresit topic-ul).
Problema e ca persoana in cauza nu apare nominal pe acest "PROCES VERBAL DE LICITATIE", peste tot e trecut "Lichidator judiciar XXX" (mai putin semnatura).
Se stipuleaza ca "Un exemplar e depus la dosarul de faliment al Tribunalului Prahova"

Asta m-a indus in eroare.....nu cred ca are nimic de-a face cu Executorii Judecatoresti.....

Credeti ca e OK?
Mersi.
Sunt uimit.
Este prima data cand public o problema pe acest forum si dupa doar 2 zile am primit 5 raspunsuri.....

Ca sa lamuresc putin lucrurile:

1. Nu am cunostinte de drept sau similare deci nu asteptati un limbaj precis din partea mea.
2. Fosta SC a fost lichidata. Nu are cine contesta licitatia. Creditorii au stabilit pretul.
3. Executorul Judecatoresc a fost suspendat din 2007 (cred ca motivul este practicarea in acelasi timp a avocaturii ceea ce e incompatibil).
4. Nu stiu exact in ce calitate a semnat precontractul (Judecator sau Avocat) si nici daca se poate delega aceasta semnatura de catre un Executor activ catre terte persoane. (O sa verific imediat precontractul)
5. Adjudecarea banuiesc ca se face dupa achitarea terenului in cauza dar eu vreau sa fie totul legal...

Multumesc tuturor pt. ajutor.
Acum o luna am participat si am castigat (am fost singurul participant) o licitatie asupra unui teren aflat in executare (fosta societate nu mai exista de 2 ani dar creditorii nu au gasit cumparator decat acum...).

Am platit avansul iar acum urmeaza sa achit toata suma.
Intamplator am aflat ca executorul judecatoresc era suspendat inca inainte de licitatie.

Pe precontract scrie faptul ca "neplata la termen a sumei restante duce la pierderea avansului."
Cum procedez mai departe ?

Multumesc