avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate catia29

Activitate catia29

Tatal ei este in anglia iar eu in romania prin urmare nu ne putem prezenta la primarie amandoi.Certificatul ei original depus pentru a obtine certificatul roman de nastere.Iar povestea cu viitorul sot , ma gandeam ca ar fi o varianta daca ar infia copilul sa scap de situatia in care sunt la cheremul tatalui biologic.( insa in momnetul acesta nu exista un viitor sot), oricdum mi s-a explicat ca nu ajuta la nimic.
In momentul in care voi fi pregatita financiar si pishic il voi da in judecata.Parinti mei nu au nici o vina ca eu m-am pus in situatia asta, iar eu tin foarte mult sa rezolv singura.Important este ca acum cu ajutorul dumneavoastra stiu ce am de facut.
Aveam nevoie de urgenta raspunsului ca sa stiu ce am de facut.( speram sa nu trebuiasca sa ajung la tribunal pentru ca se cheltuiesc ceva bani acolo)Am nevoie de un an de zile pentru a-mi gasi de lucru si strange bani pentru avocat.Mentionez ca nu am nici un venit iar fetita nici un drept aici in romania, inca astept certificatul romanesc de nastere( ea fiind cetatean britanic).
Va multumesc pentru raspunsuri
Am inteles.Multumesc tare mult.Speram sa pot evita instanta de judecata.Acum imi este totul clar.Voi lasa sa treaca un an apoi probabil il voi chema in sala de judecata, pentru ca nu mai doresc sa depind de el cu nimic.
Multumesc foarte mult pentru raspuns.Am inteles.
In 4 mai tatal bebelusului va veni in romania atunci voi incerca sa-l conving sa mergem la un notariat sa facem un act prin care sa mi se incredinteze copilul( pentru ca oricum eu il cresc si pensia alimentara nici macar nu sa adus in discutie.
Urmatoarea intrebare este: Ce trebuie sa contina acel act de incredintare a minorului ( tatal care locuieste in anglia incredinteaza copilul mamei care locuieste in romania)
Va multumesc din suflet.
Va multumesc mult pentru raspuns. Ideea este sa nu am nevoie sa-i cer acordul de fiecare data.Inca nu am un viitor sot, ma gandesc cum sa fac ca sa nu am nevoie pentru fiecare pas de acordul tatalui natural, mai ales ca el locuieste in anglia iar eu in romania:(
Nu sunt casatorita cu tatal fetitei mele( 5 luni) . Fata este pe numele meu dar este recunoscuta de tatal ei. Intrebarea mea este poate fi infiata de viitorul meu sot? pot parasi tara cu ea? Fetita are cetatenie britanica si acum incerc sa-i obtin cetatenia romana.va multumesc din suflet
Alatur o a doua intrebare importanta : el este in anglia eu in romania, in caz ca am nevoie de proces ptr incredintarea fetitei, procesul poate avea loc in medias , orasul in care eu locuiesc?