:-/buna seara,as dori sa depun cererea de concediu pt cresterea si ingrijirea copilului dar nu stiu unde .Eu am adresa in buletin pe sector 2 ,firma unde lucrez eu este in sector 1 ,si locuiesc in sector 6 ,unde trebuie depuse actele??? si ce acte mi-ar trebui? va multumesc
normal nu ar trebui ,dar lucrez intr-un club si sunt singur la intretinere ca electrician ,si de doi ani nu mi-au dat nici concediu de odihna , nu vor nici macar sa imi dea liber cand va naste sotia, ce pot face in situatia asta, in cazul in care imi vor refuza cererea?,ce pot face eu in cazul in care ei imi vor refuza aceasta cerere imi cer scuze de deranj, va multumesc anticipat
va multumesc pt raspuns dar eu as dori sa stiu CUM si CE trebuie scris in acea cerere de concediu pt ingrijirea si cresterea copilului ,care trebuie depusa la firma unde lucreaza si ce pasi trebuie urmati dupa aceea,firma poate refuza acea cerere? exista acea posibilitate?Va multumesc anticipat !!!!
buna ziua ! as dori sa aflu cum se face cererea de concediu catre angajator ,pt cresterea si ingrijirea copilului si sa aflu daca sotul poate lua acest concediu chiar daca eu nu am lucrat si nu am carte de munca ,si ce pasi trebuie sa urmeze ca sa poate depune actele pt concediu de crestere si ingrijire copil