avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate Diana1809

Activitate Diana1809

Răspuns la discuția contract de munca
Mă refeream dacă demisia este fără preaviz și este înainte de data la care incepe prelungirea atunci nu mai are cum sa înceapă prelungirea,nu ?
Pai da dar dacă data demisiei este înainte de data la care incepe prelungirea contractului practic nu mai are cum sa intre în vigoare prelungirea, nu?
Știu ca demisia este cu sau fără preaviz dar eu întrebam dacă mi - as da demisia fără preaviz inainte sa înceapă perioada de prelungire a contractului s- ar putea anula practic prelungirea contractului? Sau îmi pot da demisia abia după ce intră prelungirea în vigoare? Mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Va mulțumesc pentru răspunsuri ! Dar se poate să demisionez înainte sa înceapă prelungirea ca sa fie practic anulată? Sau cum se poate face sa plec cât mai repede? Preavizul este de 20 de zile oricum nu îl pot sta. Și dacă contractul s- ar desface disciplinar s- ar putea să nu îmi mai primesc banii pentru luna lucrată?
Bună seara tuturor! Am o problema si sper să mă puteți ajuta! Am semnat un contract de munca pentru o perioada de o luna care expira peste 2 zile. Acum câteva zile am semnat și un act adițional la contract pentru prelungirea contractului pentru încă 3 luni dar acum am găsit alt job și nu mai vreau să il prelungesc. Ce pot face ca sa anulez acel act adițional? Ce se poate întâmpla dacă nu mai vin la munca de când începe prelungirea? Dacă nu mai vin la munca aceste 2 zile pana îmi expira contractul inițial mai începe prelungirea? Va mulțumesc anticipat!