avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate Alexandru-mihalcea

Activitate Alexandru-mihalcea

Nu , am mai primit o luna pentru ca mi-a mai fost suspendat permis-ul in ulltimi 2 ani de 2 ori și se mai Adaugă o luna fără drept de testare deci aveam 4 luni de stat fără drept de testare ca mi-a fost suspendat permis-ul de 2 ori in 2 ani Și noua lege spune așa , ca se anulează asta cu dacă ți-a fost suspendat permis-ul de 2 ori in ultimi 2 ani și ai drept-ul sa faci reducere. Deci exclud luna in plus ca nu am predat permis-ul la timp. Și asta vreau sa știu dacă ma încadrez in noua lege sau merg pe legea veche și am de stat 5 luni .

mariustz a scris:

Nu mai poți.
Tu de când ai pierdut apelul trebuia sa îl predai în 15 zile fiind definitiva fără drept de apel. Trebuia sa iei hotărârea inițială de fond și sa o legalizezi cu mențiunea definitiva.
Ai primit 5 luni, una pentru ca nu ai dat testarea și una pentru ca nu ai predat la timp.

Salutare , După cum spune și titlul, povestea mea începe c-am așa. Am fost surprins de aparatul radar in localitate pe limita de 60 cu 127, eu fiind șofer la o firma de distribuție. Am fost oprit , mi a fost suspendat dreptu de a conduce pe 3 luni , am așteptat procesul verbal acasă și am mers sa îl contest , am pierdut procesul , am făcut recurs am
Pierdut și recursul asta pe data de 24.04.2019 pe data de 07-05.2019 a venit plicul acasă . Am așteptat cele 15 zile pana pe data de 24-05.2019 și am
Fost sa predau permis-ul odată ajuns la UDRISTEI baiatu de acolo spune 150 de zile am făcut repede calculul zic 5 luni eu știind ca trebuie sa stau doar 4 ca mi a fost suspendat permis-ul in 2018 pe o luna pentru ca am trecut pe roșu deci + o luna la cele 3 de la radar . Intreb domnul polițist dc 5 luni și spune ca nu l ai predat la timp . IIi spun pai pe data de 7 mi-a venit plic-ul nu au trecut 15 zile, a spus ca trebuia sa ma duc eu a ma interesez, ca trebuia sa predau pe 24-04-2019 fapt ul era consumat nu mai aveam ce sa fac oricum. Acum o săptămâna s-a dat o noua lege in care se anulează următoarele din vechea lege :

1 - dacă ai susținut examen-ul de. Retestituire in ultimi 3 ani
2 - Dacă ți-a fost suspendat permis-ul
In ultimi 2 ani . ( aici ma încadrez eu )
După noua lege logic eu a-și putea sa merg sa dau reexaminare , acum întrebarea mea este următoare . Ma pot duce sa dau reexaminare , ca am stat o luna sa mai stau 2 sau nu pot face nimic , trebuie sa aștept toate cele 5 luni?