avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Activitate VSP_Stefi

Activitate VSP_Stefi

De acord cu dvs., dar ati fi de acord să cumpărați un apartament care are o ipoteca pe el? Neavând dovada plății, nu pot radia ipoteca. Asta îmi doresc, și pentru asta solicit ajutor avocatnet.ro!

Adrian Dimitriu a scris:

Biroul de credit a aparut cu mult dupa inchiderea Credit Bank (2004, fata de 1997). in acest fel evident ca nu figurati cu debite restante. Cat despre inregistrari, cred ca atatia oameni au fost extrem de usurati cand s-a inchis banca aceea incat nimeni nu vrea sa-si mai aminteasca. Dar asta e doar o parere.

Cred asta, dar unde? As avea nevoie de hârtia respectivă, cu care să mă duc la entitatea suprema bancară, respectiv Banca Nationala,
care ar putea avea o evidenta a activelor/pasivelor Credit Banc.
Pascal19 a scris:

Sunt arhivate aceste date cu siguranta

Inseamna ca in biroul de credite nu figureze cu restanțe, și că eu nu am vreo hârtie eliberată de banca în acest sens. Banca a fost Credit Banc, căreia Banca Nationala i-a retras autorizația de funcționare în 1997.

Pascal19 a scris:

Imprumutul a fost platit, dar nu am nicio dovada in acest sens,, - ce sa intelegem prin asta?


Am solicitat recent un Extras de carte funciara pentru informare, care avea la Partea III Sarcini, mentiunea Act administrativ nr..../...1993 emis de judecatoria sec. 2: ipoteca transcrisa sub nr...
Ipoteca a fost generata de un imprumut contractat in perioada respectiva, pe care l-am garantat cu apartamentul respectiv. Imprumutul a fost platit, dar nu am nicio dovada in acest sens. Pentrui a putea sa incep rezolvarea anularii ipotecii, as avea nevoie de actul in baza caruia a fost transcrisa ipoteca, cu numarul indicat mai sus. Rugamintea mea este, in cazul in care ma puteti ajuta, sa-mi indicati institutia/entitatea careia sa ma pot adresa pentru a putea obtine o copie a actului respectiv.
Cu multumiri.

Stefan Vlasceanu