avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Extras de carte funciara - Sarcini
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Extras de carte funciara - Sarcini

Am solicitat recent un Extras de carte funciara pentru informare, care avea la Partea III Sarcini, mentiunea Act administrativ nr..../...1993 emis de judecatoria sec. 2: ipoteca transcrisa sub nr...
Ipoteca a fost generata de un imprumut contractat in perioada respectiva, pe care l-am garantat cu apartamentul respectiv. Imprumutul a fost platit, dar nu am nicio dovada in acest sens. Pentrui a putea sa incep rezolvarea anularii ipotecii, as avea nevoie de actul in baza caruia a fost transcrisa ipoteca, cu numarul indicat mai sus. Rugamintea mea este, in cazul in care ma puteti ajuta, sa-mi indicati institutia/entitatea careia sa ma pot adresa pentru a putea obtine o copie a actului respectiv.
Cu multumiri.

Stefan Vlasceanu
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 00:09, 3 Iulie 2019
Imprumutul a fost platit, dar nu am nicio dovada in acest sens,, - ce sa intelegem prin asta?
Inseamna ca in biroul de credite nu figureze cu restanțe, și că eu nu am vreo hârtie eliberată de banca în acest sens. Banca a fost Credit Banc, căreia Banca Nationala i-a retras autorizația de funcționare în 1997.

Pascal19 a scris:

Imprumutul a fost platit, dar nu am nicio dovada in acest sens,, - ce sa intelegem prin asta?


Sunt arhivate aceste date cu siguranta
Cred asta, dar unde? As avea nevoie de hârtia respectivă, cu care să mă duc la entitatea suprema bancară, respectiv Banca Nationala,
care ar putea avea o evidenta a activelor/pasivelor Credit Banc.
Pascal19 a scris:

Sunt arhivate aceste date cu siguranta

Biroul de credit a aparut cu mult dupa inchiderea Credit Bank (2004, fata de 1997). in acest fel evident ca nu figurati cu debite restante. Cat despre inregistrari, cred ca atatia oameni au fost extrem de usurati cand s-a inchis banca aceea incat nimeni nu vrea sa-si mai aminteasca. Dar asta e doar o parere.

Alte discuții în legătură

Am fost raportat, în mod eronat, la biroul de credit de către un ifn. este posibil să obțin despăgubiri de la ifn? din cauza lor eu nu am putut accesa un credit, iar scoringul mi-a fost afectat AndreiXHY AndreiXHY Buna ziua, in data de 11.03.2017 am apelat la firma X IFN in vederea unui imprumut scadent la data de 11.04.2017, imprumutul respectiv a fost achitat la ... (vezi toată discuția)
Datorie la banca ginutza_g ginutza_g Buna ziua , am avut o datorie la o banca si nu am platito la timp preluando o firma recuperatoare la care am platit toata datoria integral. As dorii sa stiu ... (vezi toată discuția)
Raportare eronata la biroul de credit popava popava Cu ceva vreme in urma am depus la o banca toate actele cerute in vederea acordarii creditului; raspunsul nu se poate acorda credit pentru ca figurati in ... (vezi toată discuția)