avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie la banca

Buna ziua , am avut o datorie la o banca si nu am platito la timp preluando o firma recuperatoare la care am platit toata datoria integral. As dorii sa stiu dupa cit timp pot face un imprumut intr_o banca .... Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ginutza_g , utilizator 14:29, 26 Septembrie 2011
Minim 7 ani, sunteti in evidenta Biroului de credit pana atunci. Nicio banca nu va da un credit unei persoane cu inregistrari negative intr-un astfel de registru.
oricind insa restanta va figura in biroul de credit urmatorii 3-5 ani (nu sunt f sigur de perioada). Asta nu interzice bancii sa va ofere un credit dar in mod sigur va ingreuna obtinerea lui si veti avea nevoie de garantii.
Multumesc pt raspuns...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Extras de carte funciara - sarcini VSP_Stefi VSP_Stefi Am solicitat recent un Extras de carte funciara pentru informare, care avea la Partea III Sarcini, mentiunea Act administrativ nr..../...1993 emis de ... (vezi toată discuția)
Datorie bancară achitata prin executare judecatoreasca Ana98765 Ana98765 In 2008 am deschis la BRD un card de credit. Datoria acumulata a fost achitata in 2013, prin executare judecătorească. Avand in vedere ca datoria s-a achitat ... (vezi toată discuția)
Nume introdus in biroul de credite adrian_81 adrian_81 Buna ziua, am un card de cumparaturi in rate egale fara dobanda de la o banca de aproximativ 6 ani, timp in care mi-am achitat intotdeauna la timp ratele ... (vezi toată discuția)