avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Activitate mandarina89

Activitate mandarina89

Răspuns la discuția Reziliere abonament Orange
Scuze intarzierea dar nu am primit notificare ca as avea mesaj. Nu, nu am primit nimic de la ei.
Buna ziua,

As avea nevoie de cateva informatii daca ma poate ajuta cineva. In urma cu cateva luni am fost la Orange sa imi schimb abonamentul, fiind clienta de peste 10 ani, aveam un abonament cu resurse putine la care plateam undeva la 150 lei pe luna. Am fost sa imi modifice contractul oferindu-mi resurse duble la jumatate de pret. In loc sa imi vina un cost de 75 lei pe luna platesc tot la fel ca inainte. I-am contactat nu imi dau explicatii concrete imi tot spun sa iau legatura cu magazinul fizic unde mi-am facut contractul. In magazin fizic ma trimit la serviciul clienti si tot asa. Pe langa asta acum mi-au transformat nr ca nefiind utilizabil in roaming. Eu habar nu am avut de acest lucru am observat asta abia cand am iesit din tara si i-am contactat, spunandu-mi ca schimbandu-mi abonamentul am ales aceasta optiune, mi se pare absurd. Cum as putea sa scap de serviciile lor pe cale legale sa imi inchida abonamentul fara costurile lor de reziliere. Protectia consumatorului m-ar putea ajuta in obligarea Orange sa imi inchida contractul? Multumesc
Buna ziua, as dori sa aflu cateva informatii deoarece pentru mine este un subiect nou si oricat m-am orientat pe internet nu am gasit un raspuns. Ce fel de PFA se poate deschide doar cu diploma de bac, sa fie cu norma de venit(ceva care se poate incadra la munca de birou,operator birou etc)?

Multumesc
Buna ziua, am primit o oferta de munca la domiciliu pentru o firma care are sediul in Slovacia. Ei mi-au trimis contractul de munca unde imi este specificat ca la noi, salariul brut. In cazul acesta eu ce ar trebui sa fac cu contractul la noi? Daca ei ar urma sa plateasca impozit in Slovacia pt mine eu aici in tara cum ar trebui sa fac? Habar nu am cum se procedeaza si nu as vrea sa semnez nimic inainte. Am tot citit pe net ca ar trebui sa imi depun eu contractul la finante si sa platesc inca un impozit si aici.