avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere abonament Orange
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere abonament Orange

Buna ziua,

As avea nevoie de cateva informatii daca ma poate ajuta cineva. In urma cu cateva luni am fost la Orange sa imi schimb abonamentul, fiind clienta de peste 10 ani, aveam un abonament cu resurse putine la care plateam undeva la 150 lei pe luna. Am fost sa imi modifice contractul oferindu-mi resurse duble la jumatate de pret. In loc sa imi vina un cost de 75 lei pe luna platesc tot la fel ca inainte. I-am contactat nu imi dau explicatii concrete imi tot spun sa iau legatura cu magazinul fizic unde mi-am facut contractul. In magazin fizic ma trimit la serviciul clienti si tot asa. Pe langa asta acum mi-au transformat nr ca nefiind utilizabil in roaming. Eu habar nu am avut de acest lucru am observat asta abia cand am iesit din tara si i-am contactat, spunandu-mi ca schimbandu-mi abonamentul am ales aceasta optiune, mi se pare absurd. Cum as putea sa scap de serviciile lor pe cale legale sa imi inchida abonamentul fara costurile lor de reziliere. Protectia consumatorului m-ar putea ajuta in obligarea Orange sa imi inchida contractul? Multumesc
Cel mai recent răspuns: mandarina89 , utilizator 11:20, 20 Decembrie 2019
Ați primit la reînnoirea abonamentului un telefon gratis, sau la preț redus`?
Protectia Consumatorului poate sanctiona furnizorul, dar nu-l poate obliga sa inchida un contract care a mai si produs efecte. Pentru aceasta mergeti in justitie. Dvs nu ati citit clauzele esentiale ale contractului? (tarifele si serviciile asigurate)
Scuze intarzierea dar nu am primit notificare ca as avea mesaj. Nu, nu am primit nimic de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezilia un abonament orange ? C.Razvan1992 C.Razvan1992 Buna ziua, Am si eu o mica problema. Vreau sa va spun ca sunt abonat Orange de peste 10 ani de zile iar in ultimul an, fiind plecat din Romania, am convenit ... (vezi toată discuția)
Contract abonament telefonie mobila Catalin1991 Catalin1991 Buna ziua! In ultimii doi ani am avut incheiat un abonament cu valabilitatea de 24 de luni cu Orange Romania cu ocazia oferirii unui discount la ... (vezi toată discuția)
Prelungire tacita orange romania dilemamare dilemamare Aveti grija la abonamentele Orange cu contract pe 2 ani! Inainte cu 3 luni de a expira contractul am fost contactat pentru o \"oferta\" cum fac toti ... (vezi toată discuția)