avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Activitate DonGiorgius

Activitate DonGiorgius

Buna ziua!

In urma cu aproximativ o saptamana am baut la cineva acasa, apoi am iesit cu gandul de a lua bautura. Era ora 23:00, ne indreptam catre magazin cu rasete si cateva tipete poate, iar prietenul meu a aruncat ceva pe jos si cineva a strigat la noi sa ne oprim. Era un politist civil si ne-a certat ca de ce facem galagie. Am refuzat sa il ascultam si ne-am vazut de drum. Un colt mai in fata masina de jandarmerie a oprit si ne-a pus sa ne legitimam fara ca ei sa se prezinte. Cand i-am intrebat cine sunt au zis ca ii luam "la misto" si ne-au rugat sa urcam in masina. Zis si facut.. am mers la sectie, unde s-au prezentat toti, apoi am dat buletinul si am asteptat. Intre timp am fost rugati sa dam amprente (nici acum nu stiu de ce...), dar ni s-a spus ca asa este procedura. Am facut si asta, dupa care m-au pus sa semnez procesul verbal spunandu-le ca nu vreau si am plecat. Problema e ca au trecut ca martor o femeie, pe care nu am vazut-o in seara respectiva deloc.... Amenda este de 500+300 de lei si nu imi permit sa o platesc... Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi/informatii in acest caz. Ce as putea face?

Multumesc din suflet!