Cu cei de la EOS direct nu am niciun contract. Daca eu achit cum este la executor suma de 4678 lei + 531 cheltuieli, sa inteleg ca mie nu mi se inchide dosarul catre EOS si imi pot percepe alte penalizari? Imi puteti spune cat costa o consultatie pe toate actele? Multumesc.
Am o datorie la Eos si platesc prin executor. Am vrut sa inchid datoria si am ajuns la o reducere cu cei de la EOS (3990) + 531 cheltuieli. Mentionez ca ei mi-au zis ca reducerea se face din 5300 lei. Executorul mi-a spus ca suma catre EOS datorata este de 4678 lei + 531 cheltuieli, iar de la EOS am primit o instiintare in care ma anunta ca datoria la ei este de 5469 lei + 531 cheltuieli. In momentul cand i-am sunat sa imi explice de ce difera sumele fata de ce mi-au spus telefonic si de ce este mai mare suma pe instiintarea de plata, au zis ca ei au niste dobanzi penalizatoare pe care le pot pune, pur si simplu asa din burta. Initial suma pe care mi-au spus-o a fost de 5300 lei cu cheltuieli executare incluse, acum au modificat suma fara nicio explicatie si mi-au inchis telefonul. Nu reusesc sa ajung la o intelegere cu ei. Imi puteti spune daca este legala acea dobanda pe care au pus-o ulterior? Si daca eu platesc in continuare in rate la executor, la sfarsitul platilor, se inchide dosarul cand ajung la suma de 4678 lei sau ma pot trezi cu alte dobanzi din partea EOS neanuntate? Nu vreau sa le mai achit toata suma dupa cum au procedat fata de mine.