avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate cristi_m

Activitate cristi_m

Răspuns la discuția neprezentare la proces
Va multumesc tuturor pentru raspunsurile date.Mi-au fost de un real folos.
Bineinteles ca nu voi renunta la copil...Este un inger.Accept sa ramana cu sotia fiind foarte atasata afectiv de ea...Cred ca i-as face un foarte mare rau despartind-o de mama.Iar cu sotia,momentan sunt in relatii bune...Duminica trecuta am fost toti intr-o excursie la Lacul Rosu.
Problema la noi vine din exterior.Soacra mea are darul de a memora orice amanunt,mai ales greseli.Daca nu sunt greseli are darul de a le descoperi...Saraca sotia mea nu este decat o victima...Fiind o fire foarte influientabila si labila,a cedat presiunilor pe care lea avut tot timpul din partea mamei.
De aceea incerc sa-i ofer cat pot o stabilitate emotionala.
O alta problema ar fi apartamentul pe care-l avem.Este cumparat cu credit imobiliar.Avansul l-am dat din vanzarea unui alt apartament pe care-l aveam dinainte de casatorie.Am discutat cu ea si nu are pretentii de nici un fel la apartament.Ma sfatuiti sa fac totusi o tranzactie?Se poate aduce tranzactia chiar daca nu este prevazut partajul in actiune?Ea vrea sa termine cat mai repede cu procesul...Aseara am cautat pe net o multime de lucruri despre divort,si impreuna cu ceea ce mi-ati raspuns ,mi-am facut o idee cat de cat a ceea ce urmeaza si ceea ce trebuie sa fac.
Am gasit depre Intampinare.Ma sfatuiti sa vin cu o intampinare in care sa prezint punctul meu de vedere diin care sa rezulte culpa comuna si nu exclusiva,cum este prezentata in actiune?
Buna ziua.Sotia mea a deschis actiune de divort.Avem o fetita de 8 ani.Ea a plecat de acasa acum 1 luna in chirie pe fondul unei crize de isterie.
Am primit acasa instiintarea in care scrie la cauza ca as fi folosit cuvinte jignitoare si chiar violenta fizica,ceea ce nu este adevarat...Sunt sigur ca avocatul a redactat respectiva...no ofense!
Eu nu as vrea sa ma prezint la acest proces.Nu-mi plac procesele si nici nu vreau sa creez tensiuni inutile.Vreau sa-i respect alegerea.Avem 10 ani de casatorie,dar in ultimii 3 ani nu a mai fost o viata frumoasa,intrandu-i in cap aceasta idee a divortului.
Mi-a zis ca nu are pretentii decat pensie alimentara la fetita.
Ce mi se poate intampla daca nu ma prezint la proces?
Va multumesc!