avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate Banateanca87

Activitate Banateanca87

Ok,nu e obligat prin lege sa imi mărească zilele de concediu. Ei nu au nici un interes sa ofere mai multe zile... Multumesc

POPA GHEORGHE a scris:

Se aplica prevederile negociate (intre angajator si sindicat/ reprezentantii salariatilor) din contractul colectiv de munca si prevazute si in ROI al firmei,

Va rog frumos daca puteti sa ma informati cu o altă problemă. Fiind de 11 ani angajată la privat si nu la stat,concediul de odihna rămâne tot la 21 de zile sau dupa 10 ani se mărește la 25 zile ? Multumesc frumos.

POPA GHEORGHE a scris:

Daca in acest moment nu veti actiona, timpul trece si conditiile de munca nu se vor imbunatati.

Am discutat azi din nou si m-a rugat sa las asa anul acesta si ca va cumpăra anul viitor climă. La anul sper sa nu mai lucrez la această companie,chiar dacă au trecut 11 ani de când sunt angajată la ei,dar s-au schimbat șefii între timp. Nu vreau sa ma pun rau cu ei,ca imi fac mie viață mai grea...Am incercat frumos sa le explic,dar dacă nu vor...nu vor si gata. Va multumesc frumos pt informații. Numai bine va doresc!
În momentul când voi lua decizia de a anunța ITM-ul în această privință,trebuie sa ma gandesc si la concediere. Poate sa ma concedieze atata timp cat imi vad in continuare de lucru? Ma gandesc ca da,fiind privat. O sa ma gandesc pe viitor sa merg si in instanță cu ei,dar asta cand voi gasi un alt job in alta parte. Eu pot sa fac sesizare in scris,dar nu imi vor da nr de înregistrare chiar dacă sunt obligați prin lege.
Buna ziua,am fost în concediu de maternitate și m-am intors înainte de 2 ani,între timp a mai angajat pe cineva si s-a instalat în biroul meu. Au construit un nou birou din lemn cu izolatie de 10 cm,iarna e o temperatură bună dar vară nu poti sa stai,sunt vreo 28 grade,dacă nu mai bine,am cerut sa cumpere un aer conditionat pt ca acuma lucrez in noul birou si a refuzat (firma e condusa de un neamț) de zgârcit ce este. Ce se poate face in aceasta privință? Mentionez ca noul birou construit este deasupra camerei unde se află centrala pe lemne,sunt si niste scări groaznice de urcat mai ales iarnă,fiind făcute din fier...Nu au autorizație de construire.