Eu m am referit la faptul ca vreau sa îl dau în judecata pentru mărirea pensiei pentru ca el are salariu destul de mare în comparație cu pensia pe care o da copiilor... În afara de pensie el nu se implica cu nimic în creșterea copiilor... Deși copiii au fost la el tot i am susținut cu ceea ce a fost nevoie..
Ba da s a stabilit o pensie de 500 de lei pentru ambii copii(250 lei de copil)..
Pensie pe care el nu a plătit-o de 2 luni pe motiv ca, copiii au stat la el și din câte știu el trebuie sa le dea pensie copiilor în funcție de salariu de pe cartea de munca..
Cu băiatul fiind mai mare vorbesc mai des ca iese afara și ma suna dar cu fata vorbesc numai când este singura acasă pentru ca el nu ii da voie sa vorbească cu mine și ei ii este foarte frica de el fiind mai micuța...
Astăzi băiatul la incurajarea mea ca nu are ce sa ne facă și a făcut bagajul și a venit acasă dar bineînțeles cu scandal din partea tatălui.... Acolo ei nu sunt îngrijiți cum trebuie.. Nici hrăniți nu sunt.. Adică au avut zile când ma sunau ca nu au ce sa mănânce și au venit la mine și el a mers la politie și mi a făcut sesizare... Pensia nu a plătit-o de 2 luni.. Credeți-mă nu știu cum sa procedez cu el..
Bună ziua!!!
Va mulțumesc pentru răspuns.
Tatăl copiilor locuiește cu mama lui și de aceea copiii sunt mai tot timpul cu bunica, tatăl fiind la serviciu de luni pana vineri.
Eu cu tatăl copiilor nu am vorbit din luna februarie deoarece sunt blocata de el, de aceea el singur decide când sa meargă copiii în vizita la el.
Menționez ca, copiii au vârstele :băiatul 13 ani și 7 luni și fata 9 ani.
Bunica ii jignește se poarta urat cu ei, ii injura și încearcă sa ii întoarcă împotriva mea spunându-le fel și fel de lucruri urate despre mine.
Bună ziua!!!
În urma cu aproximativ 1 an am divorțat de tatăl copiilor la notariat, în urma divorțului de comun acord copiii sunt în custodia mea, tatăl are dreptul sa își vadă copiii doua weekenduri pe luna și jumătate din vacante... De la finalul anului școlar copiii sunt la el (decizia de a rămâne copiii la el în prima parte a vacantei i a aparținut în totalitate lui el neconsultanduse cu mine și copiii). Copiii vor sa vina la mine pt ca acolo sunt tratați foarte urate de către bunica lor, ei ar mai avea de stat încă o săptămână acolo dar le este foarte greu (în hotărârea de divorț nu specifica cum și în ce perioada sa stea copiii la el). Ce se poate întâmpla dacă vin copiii la mine ca nu mai vor sa stea acolo???