nu vreau santaj emotional in instanta,am fost casatoriti 20 ani am avut servici amandoi,venituri apropiate,tot ce imi doresc este dreptul meu,pentru copii mi sa stabilit pensie de intretinere .vroiam doar sa stiu in ce masura ma va afecta faptul ca el a platit ratele la apartament de anul trecut si daca se tine cont de faptul ca eu stau in chirie.apartamentul are o valoare de 70000 mi de euro iar datoria catre banca este 4700.in partaj am renuntat si la toate bunurile din casa .doresc doar partea mea si dreptul meu din apartament.
avocatul meu mi-a zis ca e posibil sa am probleme din cauza ca fostul meu sot plateste ratele din momentul in care ne-a scos afara din casa.As vrea sa intelegeti ca am fost fortati de imprejurari sa plecam deoarece nu se mai putea locui cu el in casa,eram tot timpul amenintata cu moartea iar politia si imi pare rau ca trebuie sa ma repet nu face absolut nimic (va dau un exempu ..intr-o noapte cand am sunat cateva ore buna ca sa vina,mi-au recomandat mie sa iau copii si sa plec undeva pana se calmeaza)a luat si atunci o amenda si cam atat,noi tot pe drumuri am ramas.
pur si simplu ne-a izgonit,va dati seama ca am chemat politia dar singurul mod in care se trateaza (s-au poate eu am avut ghinionul asta)e sa ii dea amenzi lui iar pe mine sa ma sfatuiasca sa stau in alta parte cu copii...apartamentul este pr oprietate comuna si sincer imi doresc doar partea si dreptul meu.
buna seara ,sunt mihaela,in mai 2007 am terminat divortul si nu am deschis proces de partaj pana in mai 2008,fostul meu sot ma scos afara impreuna cu cei 4 copii minori care au ramas in urma divortului la mine.As dori sa intreb in ce masura ma va afecta aceasta tinand cont ca pentru apartament am luat un credit ipotecar in valoare de 6000 euro,cu o rata lunara de 60 euro.de anul trecut fostul meu sot plateste ratele la apartament iar eu cu copii stam in chirie cu 150 euro.lunar.Va rog sa imi spuneti in ce masura ma va afecta aceasta .Va multumesc