avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Activitate Dorcescu

Activitate Dorcescu

Multumesc pt raspuns, dar:
1. Noi am dobandit personalitate juridica prin administratia finantelor publice, sector 2 ( pe vrmea aceea asa se proceda);
2. In 2003 judectoria sector 2, careia ne-am adresat intru-cat APANOVA nu ne recunostea ca persoana juridica, a raspuns ca din actele ce le detinem suntem infiintati si recunoscuti ca persoana juridica, drept care nu avem de ce sa ne adresa lor (Cererea respinsa ca fiind lipsita de interes)
Pana la urma APANOA a inteles, dar, ca in Caragiale, eu cui ma adresez dom'le ? - pentru inregistrarea statutului actualizat.
Sfatul dvs e bun, dar cred ca primul drum il vom face la Primaria de sector - relatii cu Asociatile de Proprietari
La deschiderea contului asociatiei la BCR ( mutarea lui de la CEC Bank) a fost solicitat noul statut al asociatiei.
Am facut adunare generala, in care cei prezenti au semnat acordul nominal si s-a hotarat ca celor ce au lipsit sa li se aduca la cunostinta - de fapt acest nou statut a fost afisat si la avizierul asociatiei - urmand a semna ulterior acest acord.
Pana acum totul a fost OK.
La depunerea acestui document la baca, aceasta a solicitat inregistrarea lui la judecatoria sectorului, sugerand ca acest lucru se poate face si online.
Mentionez ca asociatia a fost infiintata in 1999 si a dobandit personalitate juridica conform OUG 44/1998, prin inregistrarea la Administratia Finantelor Publice sector 2 sub B-11/11.11.1999.
mai este necesara inregistrarea acestui act, si daca da unde ?

Cu stima,
Administrator
As. Prop. Bl. 1 TITAN