avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Activitate Gheață Crîstea

Activitate Gheață Crîstea

Buna tuturor cine ma poate ajuta cu un sfat la o problemă. Pe data de 29-07-19 dimineata intrând în fabrica sa ma pontez de intrare am alunecat in curtea fabricii si căzând pe jos mi-am dat peste cap o operatie de acum 4-5 ani la genunchiul drept, a fost smurd-ul si poliția la fabrica Le am explicat cum sa întâmplat apoi smurd-ul ma adus la un spital apoi după câteva ore m-au adus la spitalul județean acolo mi-au pus piciorul in ghips dar nu mi-au facut internare pt ca voiau să fac un RMN. Pe una din foi scrie (drept la repaus fizic in vederea unui RMN urmat de o interventie chirurgicala.La fabrica a doua zi m-am dus si am adus foile dela spitale si am dat o declarație cum sa întâmplat. Ortopedul mi-a spus că trebuie să-i aduc o adeverință dela munca cum ca a fost accident de munca, am sunat la fabrica astăzi si mi sa spus că la mine nu se mai consideră accident de munca ca data de 29.30.31-07-2019 am fost printat manual de catre ei sa nu par nemotivat ca doctorul meu de familie este in co. Deși eu am mentionat ca pt alea 3 zile fac cerere de concediu de odihna si medicalu o să vin cu el de pe data de 01-08-19. Cum este posibil ca ei sa ma monteze manual daca eu din 29 am ghips pe picior si saptamana asta voi fi operat(reconstrucție tendon patelar asa a spus doctorul) ce trebuie sa fac in aceasta situatie ca ei spun că eu numai am dreptul la accident de munca ca alea 3 zile am fost pontat de ei ca si cum am fost la munca??...Multumesc!