avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate Valentina2022

Activitate Valentina2022

Răspuns la discuția Poza cu buletin
Nu e vorba ca nu vreau. Pt ca majoritatea nu returneaza garantia. doar ca nu stiu daca pot dovedi asta..
Si multumesc pt raspuns

Ionut.ion a scris:

Atunci nu depuneti reclamatie daca nu doriti...nu va obliga nimeni...
Si cum am spus, cu poza, legal, nu poate face ceva.
La incheierea actelor, contractelor...se cere buletinul, cartea de identitate, in original precum si prezenta titularului sau un mandat semnat de el...
Nu cred ca v-a face ceva cu acea poza, nici nu cred ca o mai are...era un fel de sigurare ca va poate gasi undeva in caz de probleme...

Si daca tot eu cad. De proasta.. in iasi fac asta multi oameni..
Pe mine ma intereseaza daca poate face ceva cu poza de la buletin.. si ce atitudine sa fac in problema asta.

Ionut.ion a scris:

Puteti depune o reclamatie la ANAF pentru posibila evaziune fiscala prin nedeclararea venitului...

Am stat cu alte persoane..
Nu mai stau acolo de o luna.. tipul inchiria fara contract la anaf..
Am stat doar cateva luni..
Ionut.ion a scris:

Banuiesc ca este vorba de o camera intr-un apartament in care locuiesc si alte persoane, nu?
Sau locuiti doar cu proprietarul?
Oricum ar fi si in functie de cat de repede va puteti muta in caz ca apar neintelegeri...ii puteti spune ca doriti sa semnati un contract de inchiriere, sa stiti ce drepturi si obligatii are fiecare parte...
Daca chiria este mai mica si considerati ca nu vor fi probleme...puteti locui si fara contract...
Cu poza la buletin nu are ce face, pentru un credit, etc....trebuie sa fie prezent si proprietarul cu actul in original. Asta daca se respecta legea...

Nuuuu
Nu am stiut cum e treaba.. am fost pentru prima data in postura asta..

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Ati semnat contract de inchiriere?
Teoretic...nu au ce face cu acea copie, practic...

Discuție Poza cu buletin
Buna ziua! Cand am inchiriat o camera.. mi-a facut poza la buletin.. poate sa faca ceva cu poza?
P.S. era persoana fizica