avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poza cu buletin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poza cu buletin

Buna ziua! Cand am inchiriat o camera.. mi-a facut poza la buletin.. poate sa faca ceva cu poza?
P.S. era persoana fizica
Ultima modificare: Marți, 6 August 2019
Valentina2022, utilizator
Cel mai recent răspuns: Valentina2022 , utilizator 14:37, 6 August 2019
Buna ziua,
Ati semnat contract de inchiriere?
Teoretic...nu au ce face cu acea copie, practic...
Nuuuu
Nu am stiut cum e treaba.. am fost pentru prima data in postura asta..

Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
Ati semnat contract de inchiriere?
Teoretic...nu au ce face cu acea copie, practic...

Banuiesc ca este vorba de o camera intr-un apartament in care locuiesc si alte persoane, nu?
Sau locuiti doar cu proprietarul?
Oricum ar fi si in functie de cat de repede va puteti muta in caz ca apar neintelegeri...ii puteti spune ca doriti sa semnati un contract de inchiriere, sa stiti ce drepturi si obligatii are fiecare parte...
Daca chiria este mai mica si considerati ca nu vor fi probleme...puteti locui si fara contract...
Cu poza la buletin nu are ce face, pentru un credit, etc....trebuie sa fie prezent si proprietarul cu actul in original. Asta daca se respecta legea...
Ionut.ion, utilizator
Am stat cu alte persoane..
Nu mai stau acolo de o luna.. tipul inchiria fara contract la anaf..
Am stat doar cateva luni..
Ionut.ion a scris:

Banuiesc ca este vorba de o camera intr-un apartament in care locuiesc si alte persoane, nu?
Sau locuiti doar cu proprietarul?
Oricum ar fi si in functie de cat de repede va puteti muta in caz ca apar neintelegeri...ii puteti spune ca doriti sa semnati un contract de inchiriere, sa stiti ce drepturi si obligatii are fiecare parte...
Daca chiria este mai mica si considerati ca nu vor fi probleme...puteti locui si fara contract...
Cu poza la buletin nu are ce face, pentru un credit, etc....trebuie sa fie prezent si proprietarul cu actul in original. Asta daca se respecta legea...

Puteti depune o reclamatie la ANAF pentru posibila evaziune fiscala prin nedeclararea venitului...
Ionut.ion, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere Busulica Busulica Buna ziua. Are efecte juridice un contract de inchiriere nedeclarat si neimregistrat la Anaf? Se poate inchiria un ap achizitionat prin prima casa daca in ct ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ninanaescu ninanaescu Buna ziua! Va rog frumos,as dori un sfat,daca se poate! Doresc sa fac un contract de inchiriere , prin inscris sub semnatura privata,sa-l inregistrez la ANAF ... (vezi toată discuția)
Pot reclama un vecin care mă inunda nu rezolvă problema că ... Magie1 Magie1 Pot reclama un vecin care mă inunda nu rezolvă problema că sa nu mă inunde și nu sta in apartament și pe lista afișată de asociație e trecut numai ... (vezi toată discuția)