avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Activitate anso1

Activitate anso1

buna ziua, cand se ia in calcul faptul ca esti anuntat ca nu mai ai dreptul de a conduce auto.....prin telefon sau la primirea procesului verbal prin posta? multumesc
m-am uitat pe toate situatiile pentru care se limiteaza viteza la 50km/h pe drumuri din afara localitatilor (european...) si nici una nu corespunde realitatii....dar dvs nu prea ati descoperit intrebarea....ati comentat un aspect din relatare....intrebarea era daca codul rutier este "suprem" si in instanta este aplicat in consecinta.....
date concrete.....un semn de circulatie de reducere a vitezei de 50 km/h, pe un drum european inainte de o intersectie dirijata (situatie care nu este stipulata in codul rutier la restrictii de viteza pe drumuri in afara localitatilor), echipaj radar ascuns undeva in zona.....proces verbal trimis prin posta....intrebarea era daca la o eventuala contestatie in instanta a PV este luat in calcul prevederile codului rutier cu privire la semnul de restrictionare a vitezei, pus dupa parerea tuturor in mod abuziv pentru sanctionarea cu buna stiinta a participantilor la trafic......multumesc
situatii de restrictii de viteza prevazute strict de codul rutier si neaplicate pe strada (semne de circulatie puse in mod abuziv si interesat, in neconcordanta cu regulamentul de aplicare a OUG195/2002) , care dintre ele sunt de luat in calcul in cazul unei contestatii la un proces verbal de amenda rutiera ?
Răspuns la discuția instiintare politie prin posta
ce se va intampla daca nu voi ridica de la posta eventuala recomandata (fara confirmarre primire) cf avizului?....multumesc
Răspuns la discuția instiintare politie prin posta
nu ma citeaza la audieri, mi-au cerut datele si le-am dat.....
Am primit un aviz postal in cutie fara a sti expeditorul, de buna credinta am ridicat plicul, care era de la IJPolitie TL si care imi cerea sa instiintez cine a fost la volanul auto personal in data, ora, locul, deoarece a fost comisa o contraventie (nu se stie care...). Nestiind despre ce infractiune era vorba am datele soferului (ale mele).
Nu stiu cum sa procedez in continuare (necomunicandu-se contraventia) ce sa fac daca imi mai vine un aviz, dat fiind faptul ca peste 3 saptamani trebuie sa plec in vacanta cu auto si poate exista posibilitatea suspendarii permisului.....multumesc, o zi frumoasa
-sunt casatorit, detin un imobil dobandit inainte de casatorie;
-vrem sa achizitionam un imobil nou cu bani economisiti 20%, de la sora mea 60% si restul din contul viitorului cumparator (care este navigator si plecat, dar are pe cineva in tara care administreaza banii din cont);
As vrea sa stiu care este modalitatea ca in final pe actul de v-c al noului imobil sa reieasa si provenienta banilor, sau alt act, etc...