avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bani folositi din vanzarea unui imobil dobandit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bani folositi din vanzarea unui imobil dobandit inainte de casatorie pentru achizitionarea altui imobil

-sunt casatorit, detin un imobil dobandit inainte de casatorie;
-vrem sa achizitionam un imobil nou cu bani economisiti 20%, de la sora mea 60% si restul din contul viitorului cumparator (care este navigator si plecat, dar are pe cineva in tara care administreaza banii din cont);
As vrea sa stiu care este modalitatea ca in final pe actul de v-c al noului imobil sa reieasa si provenienta banilor, sau alt act, etc...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, mentionati in actul de cumparare, provenienta banilor si cuantumul lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil cu fonduri obtinute inainte casatoriei allexs96 allexs96 Buna ziua, vin cu urmatoare intrebare: sunt casatorit de aproximativ 6 luni, acum cateva zile am cumparat un imobil la licitatie publica, inca nu l-am platit ... (vezi toată discuția)
Partaj lore33 lore33 Buna seara! Am si eu cateva intrebari ptr dvs, daca imi puteti raspunde va multumesc anticipat. Sunt intr-o relatie de 5 ani si doresc sa ma casatoresc, detin ... (vezi toată discuția)
Bunuri dinaintea casatoriei Sophia2010 Sophia2010 Buna ziua! Am rugamintea de a ma lamurii intr-o problema. inainte de casatorie, detineam un imobil pe care vreau sa-l vand, la aceasta suma vreau sa mai ... (vezi toată discuția)