avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Activitate Lazau Mirela

Activitate Lazau Mirela

Răspuns la discuția Indemnizație copil
Domnul Cornel, am încheiat un contract cu casa de pensii Am toate chitanțele cum că am plătit în fiecare lună
Dar că d am făcut contract cu casa de pensii ca persoană fizică mi s-a spus că dacă rămân însărcinată oi beneficia de indemnizație și alocație pt copil
Și nu am putut să înțeleg cum nu pot să primesc acea indemnizație pt că am cotizat la casa de pensii 1 an jumate plus încă un an jumate am fost angajată, deci am avut fără întrerupere în cartea de muncă 3 ani înainte să nasc copilul
Dar am avut dosar trimis după ce am născut numai ca nu mi-au aprobat să primesc indemnizația pt că fetița s-a născut în luna noiembrie și au spus că legea au schimbat-o în 31 octombrie, adică cei care au cotizat la casa de pensii nu mai primeau indemnizația, numai alocația copilului
Înainteze a naște am avut 3 ani vechime neîntrerupt în cartea de muncă din care 1 an jumate am cotizat ca persoană fizică la casa de pensii După naștere nu am primit decât alocația copilului Cum aș putea să îmi recuperez banii pt indemnizație? Am născut în anul 2006