avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Activitate cip77

Activitate cip77

Buna seara!

Am asteptat cam 30 de zile raspunsul de la primarie (poate au fost ocupati cu alegerile) dar nu am primit inca nimic , desi au trecut peste 30de zile. Intre timp m-am mai interesat ce ar trebui sa fac si mi s-a spus ca ,,ca nu mai sunt in termen si ca ar trebui sa revin in termen printr-o noua cerere sau printr-un nou dosar"

Dvs. ce parere aveti?

Va ,multumesc!
Buna ziua!

Art. 4 / Normele metodologice pt aplicarea Legii 15/2003

,,Art. 4
Dosarul cuprinzand cererea de atribuire a terenului si actele prevazute de art. 3 alin. (2) se analizeaza de comisia constituita potrivit art. 1, dupa care se supune analizei consiliului local, in termen de 15 zile de la inregistrare, cu propunere motivata de aprobare sau de respingere, dupa caz."

As dori daca se poate sa supun analizei dvs. art. de mai sus care face parte din NM pt L 15/2003, si din care eu inteleg ca inca din anul 2006 sau ma rog dupa trecerea celor 15 zile de la intregistrare, trebuia sa primesc un raspuns in conformitate cu ceea ce prevede acest aricol, chiar daca nu era facuta atribuirea de teren

Deasemenea va mai intreb daca o hotarare a consiliului local - nici nu stiu sau a primarului poate inlatura acest articol si sa duca la situatia actuala - prin care dosarele sa nu fie analizate pana in momentul in care se primesc fonduri pentru amenajarea terenului (limina, canalizare) situatie care ar prelungi cu ani buni tot demersul tinerilor.

In concluzie va rog sa-mi spuneti daca puteti - daca am dreptate pt ca in baza acestui articol mi-am intemeiat si petitia la care acum astept un raspuns.

VA MULTUMESC
Buna ziua

Chiar azi am trimis petitia, dar in cazul in care cererea mea nu este rezolvata pozitiv sau negativ, care ar fi pasul urmator pe care ar trebui sa-l fac? sau la cine ar trebui sa ma adresez pentru rezolvarea acestei situatii?

Va multumesc
Buna ziua
Astept un sfat in urmatoarea problema:

Am depus inca din august 2006 cerere la primarie, conform Legii 15/2003 la care am primit intr-un final rapsunsul in cateva fraze ,,cererea dvs o sa fie discutata in comisie".

Intrebarea mea este ce se poate face in continuare pentru ca santem in 2008 si ma asteptam ca dosarul, conform art. 4 si art. 5, sa primeasca ,,propunere motivata de aprobare sau respingere"

Va multumesc!