avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Activitate MOISIN RAZVAN CATALIN

Activitate MOISIN RAZVAN CATALIN

Bună ziua
Se poate schimba ONLINE indemnizația(alocația) copilului primita în cont bancar în mandat poștal??
Răspuns la discuția Animal de companie
Buna ziua asa am primit o notificare de la primărie administratorul blocului ANL precum in termen de 3zile sa nu mai deținem animale de companie in apartamentul închiriat conform H.C.L. 321/31.10.2013. art 21 alin 2.
In cazul in care nu dau cățelul afară a zis că îmi desface contractul de închiriere conform art. 10 alin 3 din contract care spune asa:
- desfacerea contractului de închiriere se face in cazul in care chiriașul are un comportament care face imposibilă conviețuirea sau împiedica folosirea normală a locuinței.
Deci nu specifica nimic de animale și copii sau cățelul nu face nimic din motivul rezilieri contractului
Va multumesc pentru raspuns

gigiz a scris:

MOISIN RAZVAN CATALIN a scris:

Asa ar fi conform art.21 alin. 2 din 31.10.2013 /321

Ma iertati dar nu inteleg. Este vorba de legea 321 din 2013 ? sau care lege ?
Dvs. v-ati documentat sa vedeti ce scrie in legea invocata?
Eu nu o gasesc.
Oricum, eu nu cred ca administratorul respectiv are motive sa va ameninte cu rezilierea contractului de inchiriere. Eventual se pot aplica niste sanctiuni daca este asa mare deranj cu acel catel dar nu rezilierea contractului.
Apropo, in contractual de inchiriere aveti stipulata interdictia de a detine un animal de companie? Nici asta nu cred.
Eu cred ca aici este vorba de bau-bau

Răspuns la discuția Acord

ynocentta a scris:

Este nevoie de obtinut majoritatea acordului proprietarilor
Nu se intelege ce este cu 20 imobile
Este necesar acordul proprietarilor din respectivul imobil nu din toate 20 imobile care constituie asociatia de proprietari

Pardon "20de apartamente "
Discuție Acord
Buna ziua
De câte semnături este nevoie pentru a tine un cățel la bloc toate sau majoritar decât sunt 20 imobile???
Buna ziua
Locuiesc în bloc ANL de aproximativ 2 ani cu 6 copii si am un cățel bucuria lor dar am primit de la primărie administratorul bl. O notificare ca am 3 zile sa scap de el sau imi rezilieaza contractul de închiriere. Asa ar fi conform art.21 alin. 2 din 31.10.2013 /321
Ma poate ajuta cineva cu sfat și îndrumare ce as putea sa fac?????
Gândiți și dvs câtă tristețe o sa fi in sufletele copiilor mei.
Va multumesc