avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord

Buna ziua
De câte semnături este nevoie pentru a tine un cățel la bloc toate sau majoritar decât sunt 20 imobile???
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 17:46, 18 August 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este nevoie de obtinut majoritatea acordului proprietarilor
Nu se intelege ce este cu 20 imobile
Este necesar acordul proprietarilor din respectivul imobil nu din toate 20 imobile care constituie asociatia de proprietari

ynocentta a scris:

Nu se intelege ce este cu 20 imobile
Este necesar acordul proprietarilor din respectivul imobil nu din toate 20 imobile care constituie asociatia de proprietari

Pardon "20de apartamente "

ynocentta a scris:

Daca va rog frumos imi spuneti si mie care este temeiul legal ptr. a fi necesar un astfel de acord? Sunt direct interesat.
Multumesc!

gigiz a scris:

ynocentta a scris:

Daca va rog frumos imi spuneti si mie care este temeiul legal ptr. a fi necesar un astfel de acord? Sunt direct interesat.
Multumesc!

Eu inca va mai astept cu acel articol de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociația de proprietari mi-a impus să plătesc taxe pentru cățel atât ca pentru o persoană, cât și ca animal de companie. este corect? TatianaMaxim TatianaMaxim Buna seara,am si eu o intrebare care ma macina de foarte mult timp,legat de asociatia de locatari care m.a pus sa platesc catelul ca si persoana si pe langa ... (vezi toată discuția)
Montare lift bloc 4 etaje Flore Carmen Flore Carmen Buna ziua, va rog daca este cineva care imi poate raspunde la o intrebare. Locuim intr-un bloc cu patru etaje si trei scari. Cate 10 apartamente pe o scara. ... (vezi toată discuția)
Acord pentru societate comerciala in apartament valiilie valiilie O societate comerciala poate functiona intr-un apartament doar cu acordul celorlalati proprietari? Care proprietari, de pe palier, scara, bloc? Ce acte ... (vezi toată discuția)