avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate Mitiu Roxana

Activitate Mitiu Roxana

Am o cunostiinta care a încheiat acest contract cu CAS iar după naștere în primele 4 luni a primit cam 13.000 lei pe luna apoi a întrat în CCC.
Buna ziua! Multumesc de răspuns!
Stiu ca nu are legătură cu CCC. Vreau sa inchei contractul pentru postnatal. Insa voiam sa fiu sigura ca ma încadrez pentru bonificatiile primite dupa naștere în ideea ca cei de la CAS mi-au spus ca nu ma încadrez.
Buna ziua! Am un PFA pe cod caen 7022 din aprilie 2021 pentru care plătesc asigurarea de sănătate. Între timp am rămas însărcinată si in baza legii 399/2006 doresc sa închei un contract de asigurare pentru concedii și indemnizatii de asigurari sociale de sănătate cu Casa de Asigurari dr sănătate Alba, locuiesc în acest județ. Am fost la CAS cu toate actele necesare iar doamna de acolo mi-a spus ca nu ma încadrez pentru a încheia acest contract și ca 'ii dau de lucru degeaba' si multe alte cuvinte care nu sunt normale pentru un funcționar public. Întrebarea mea e, ma încadrez? Eu am 13 saptamani de sarcina. Până nasc anul viitor în Aprilie as avea 12 luni cotizare la Asigurarea de sănătate plus plata impozitului pe profit care ma încadrează pentru indemnizația de creșterea copilului și încă 6 luni cotizare in baza contractului facultativ de asigurare pentru concedii și indemnizații, dacă doamna va binevoi sa îmi încheie contractul. E posibil sa nu ma încadrez pentru primirea indemnizației de concediu desi voi plăti 6 luni de la 1 Noiembrie calculând si pana în Aprilie 2022? Va mulțumesc! Sper ca m-am făcut înțeleasă! O zi buna!
Buna ziua! E alta solutie de a plăti pentru a beneficia de indemnizația de creștere a copilului daca nu sunt angajată? Precizez ca nu sunt însărcinată momentan. Doar in cazul unei eventuale sarcini.
Multumesc!
Discuție Angajare CMI
Buna ziua!
Sunt medic stomatolog, am CMI si vreau sa angajez o asistentă medicală. Care sunt pasi? De unde primesc CUM pentru angajată? Unde trebuie sa il depun?
Va multumesc!