În timpul unei ședințe în cadrul asociației de proprietari am avut discuții aprinse cu o vecina pe motiv că soțul ei mi-a zgaraiat masina intenționat!Mentionez ca eram la volan,ploua afara si nu ma observat!Cu cheia mia zgaraiat capota!În timpul discuțiilor cu soția lui aceasta ma filmat cu tel fără acordul meu!Cum sa procedez?Este legal asa ceva?
Am o problema cu care ma confrunt de cateva luni de zile!Suntem un bloc cu 28 ap.si deținem asociatie de proprietari!Unul dintre proprietari dorește schimbarea coloanelor de încălzire pe motiv că nu are suficientă căldură!Asociația ă facut reclamații către Termoficare si raspunsul dat ă fost ca exista mai multe motive pt care nu ar avea căldură suficientă:1-ar putea fi colmatate țevile;2-exista modificări aduse instalațiilor termice motiv pt care agentul termic nu mai este distribuit dupa proiectul facut !Precizez ca s-au facut debransari în multe dintre ap.de-a lungul timpului!Personal nu sunt de acord cu schimbarea coloanelor de încălzire deoarece eu nu am probleme cu căldura si mi-am facut renovari interioare,motiv pt care nu doresc sa mi se distrugă îmbunătățirile făcute!Sunt debransata la baie si bucătărie dinainte de 2010 cand era legal si țevile de căldură au fost mascate în perete de rigips!Conform legii stiu ca sunt obligată să îi las să schimbe țevile dar pretind sa mi se faca reparațiile din fondul de reparații al asociației!Asociația nu dorește acest lucru pe motiv că sunt mascate țevile!Dar din moment ce sunt debransata nu e normal sa fie mascate?ce as putea sa fac?Va rog sa ma îndrumați!