Buna stiu ca nu pare real dar sper sa reusesc sa gasesc raspunsul ce ma macină. Ma numesc cristina si am fost luată în plasament la câteva luni din ce imi spunea fost familie însă nu pentru ca ma doreau si sa va spun de ce zic asa . Păi mama mea biologică a avut o prietena in scoala adica viitoarea nasa de botez mai exact cand ma născut a apelat la ea si aparent ma lasat la ea de tot si a plecat fără să ii mai pese de mine . In schimb mama nasei mele a vrut să aibă niște beneficii de pe urma mea si ma luat in plasament dap toate bune bine asta a fost învățată să facă chiar de medicul de familie ca na ar fii păcat sa nu obțină acele beneficii .Anii au trecut eu mică fiind si abea acum încep să aflu adevărul cum am fost diagnosticata de epilepsie cum am primit tratament pentru ca eram bolnavă de ceva ce nu era real de la vârsta de 2 ani pana la varsta de 8 ani internări în spitale de psihiatrie si asa mai departe . Iar cireada de pe tort am fost încadrată în grad de handicap grad 2 sau accentuat cum a ales protectia copilului sa zică. Nu voi mai intra in alte detalii unicul meu scop e sa aflu cine sunt si viata pe care am avut.o sunt confuza pentru ca am trait intr.o familie care doar a profitat de sistem si la fel si toti cei implicati de la asistenti protectia copilului pana la doctori platiti sa imi dea un diagnostic fals . Însă cireasa de pe tort e faptul că am fost si handicapata in acesti ani cu însoțitor . Tot ce am sunt doar xeroxuri si vreau sa vad originalele . Ma puteti ajuta va rog ?