avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plasament si tratament fals pentru a se lua bani de pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plasament si tratament fals pentru a se lua bani de pe urma mea

Buna stiu ca nu pare real dar sper sa reusesc sa gasesc raspunsul ce ma macină. Ma numesc cristina si am fost luată în plasament la câteva luni din ce imi spunea fost familie însă nu pentru ca ma doreau si sa va spun de ce zic asa . Păi mama mea biologică a avut o prietena in scoala adica viitoarea nasa de botez mai exact cand ma născut a apelat la ea si aparent ma lasat la ea de tot si a plecat fără să ii mai pese de mine . In schimb mama nasei mele a vrut să aibă niște beneficii de pe urma mea si ma luat in plasament dap toate bune bine asta a fost învățată să facă chiar de medicul de familie ca na ar fii păcat sa nu obțină acele beneficii .Anii au trecut eu mică fiind si abea acum încep să aflu adevărul cum am fost diagnosticata de epilepsie cum am primit tratament pentru ca eram bolnavă de ceva ce nu era real de la vârsta de 2 ani pana la varsta de 8 ani internări în spitale de psihiatrie si asa mai departe . Iar cireada de pe tort am fost încadrată în grad de handicap grad 2 sau accentuat cum a ales protectia copilului sa zică. Nu voi mai intra in alte detalii unicul meu scop e sa aflu cine sunt si viata pe care am avut.o sunt confuza pentru ca am trait intr.o familie care doar a profitat de sistem si la fel si toti cei implicati de la asistenti protectia copilului pana la doctori platiti sa imi dea un diagnostic fals . Însă cireasa de pe tort e faptul că am fost si handicapata in acesti ani cu însoțitor . Tot ce am sunt doar xeroxuri si vreau sa vad originalele . Ma puteti ajuta va rog ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 12:52, 11 August 2019
Ideea ca multi medici au conspirat contra dvs. poate tine de paranoia.
Uite ce e,asigură te întâi tu pe tine ca nu e doar o credință de a ta,altfel te vor considera oamenii paranoică. Da,anumite medicamente iti pot induce crize de epilepsie,daca intr adevăr ai luat si altele te pot face mai confuza,sedata. Totusi e bine sa nu fi violenta,sa nu ameninți sau sa scandalizezi. Iti inteleg suspiciunea,dar va fi greu sa scoti adevărul la iveală dacă ai dreptate iar dacă te agiti,mai rau iti faci si le dai motive sa creada ca ai fost si esti bolnavă. Încearcă să discuți cu un psiholog apoi cu un consilier juridic/avocat daca esti convinsă că ti poti castiga libertatea.
Ultima modificare: Duminică, 11 August 2019
Manuela Rășină, administrator
Poate si sunt mari șanse să sufere de paranoia însă nu putem să ignorăm faptul că la noi corupția și luarea de mită e la ordinea zilei.
Ar putea să meargă la un cabinet privat la un alt psihiatru,sa l plateasca pentru a nu i fi cerute actele si pentru a fi consultata.

tgeorgescu a scris:

Ideea ca multi medici au conspirat contra dvs. poate tine de paranoia.

DanCristian199, utilizator
Un motiv de scepticism: daca diagnosticele nu erau reale, ci doar pentru a incasa bani, nu avea niciun motiv ca tratamentele sa fie reale. Banii de medicamente ii putea la fel de bine da pe bautura sau pe excursii.
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa medicala pentru astm bronsic GabriellaS GabriellaS Buna seara! Ma intereseaza sa stiu daca se acorda bursa pe motive medicale pentru un elev de clasa a 8-a care este diagnosticat cu astm bronsic, pentru care a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are ... ArielNow ArielNow Buna ziua, Am o persoana f apropiată care de vreo 4-5 luni are simptomele unei tulburări mintale și sunt destul de grave. Persoana in cauza nu este ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara-legea sanatatii mintale LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Avem o persoana in familie care de aproximativ 3-4 luni da semne de depresie psihica. Mentionez ca a fost internata o data la spitalul Obregia sub ... (vezi toată discuția)