avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate Irina Larisa Valentina

Activitate Irina Larisa Valentina

Buna . Am semnat un contract acum cateva luni cu o anume formație pentru nunta de anul viitor. Acum ne am decis ca nu o mai dorim. Avand in vedere un avans de 500€ , 2430 lei mai exact , chas , dati de către mama mea . Aceasta nu a primit bon fiscal , astazi abia afland acest lucru . Bineinteles ca in contractul cu formatia nu exista clauze precum la alte contracte semnate cu alti prestatori de servicii pentru nunta, precum ca ,, la renuntarea amanarea , nu se va restitui avansul deloc " . In contractul cu formatia aleasa, nu scrie acest lucru . Am informat formatia despre acest lucru , despre bon fiscal nu au comentat ca exista sau nu ( stiind clar ca nu exista) , pe partea cu avansul mi au spus ca nu trebuie sa scrie nicăieri, ca nu mi dau avansul oricum si mi au urat o seara buna . Este vreo sansa de al recupera ? Este corect ceea ce zic ? Caci daca scria in contract aceasta clauza , clar vedeam citeam si ma resemnam , imi asumam avansul dat care nu se mai primeste. Dar nu exista clauza aceasta . Multumesc