avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Activitate Miron A

Activitate Miron A

Răspuns la discuția Instalare sistem supraveghere
Nu dar asta reise, nu vreau să îmi monitorizez soția. Vroiam să știu ce se întâmplă acasă, în situațile când ea refuză să comunicăm despre situația administrativă a lucrurilor pe care le avem(plus că e un dute-vino, nu la modul de infidelitate, ci din perspectiva că vine destul de multă lume..).

Bună, aș vrea să instalez câteva camere de supraveghere în incita curții și în preajma casei. Precizez că în momentul de față sunt plecat din țară la muncă, sunt căsătorit și am o fiică minoră, lucrurile se îndreaptă spre un divorț. Având în vedere că am aceleași drepturi asupra casei, garajelor, anexelor, etc, pot întâmpina probleme dacă vreau să instalez printr-o firmă autorizată un sistem de supraveghere?!(Soția poate să refuze acest lucru, având în vedere că vor fi amplasate doar în exterior?, este vreo lege în vigoare referitor la acest lucru?!
Ce demersuri legale, "pașnice" și tot odată eficiente pot face in privința "spațiului comun", concret e vorba de un imobil cu garsoniere, eu sunt proprietarul ultimei garsoniere de pe hol, pe peretele meu erau 2 dulapuri, treptat au tot apărut diverse lucruri(actualmente e un morman, care din fericire nu miroase), ce pot face?!
Am un drept in plus să scap de ele având in vedere că sunt amplasate pe peretele meu? Verbal pe oricine întreb sunt ale nimănui, am dreptul să le arunc?, deși e evident că sunt ale cuiva..Am decis să întocmesc o "notă informativă " conducerii blocului cu intenția mea, de a scăpa de ele, ce ar trebui să includă "nota"? Multumesc!