avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Instalare sistem supraveghere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Instalare sistem supraveghere

Bună, aș vrea să instalez câteva camere de supraveghere în incita curții și în preajma casei. Precizez că în momentul de față sunt plecat din țară la muncă, sunt căsătorit și am o fiică minoră, lucrurile se îndreaptă spre un divorț. Având în vedere că am aceleași drepturi asupra casei, garajelor, anexelor, etc, pot întâmpina probleme dacă vreau să instalez printr-o firmă autorizată un sistem de supraveghere?!(Soția poate să refuze acest lucru, având în vedere că vor fi amplasate doar în exterior?, este vreo lege în vigoare referitor la acest lucru?!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2021
Miron A, utilizator
Cel mai recent răspuns: Miron A , utilizator 14:17, 21 Ianuarie 2021
da, poate, ca ea sta acolo.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mai mult decât atât la exterior ar trebui să nu surprindă imagini din domeniul public ci să fie orientata cumva către intrarea in proprietate.Nu stiu cu ce va ajuta,vreti sa vs monitorizati sotia?
Raspunsul depinde de intreaga situatie de fapt si, in principal, de motivele pentru care doriti sa instalati un sistem de monitorizare.
Nu dar asta reise, nu vreau să îmi monitorizez soția. Vroiam să știu ce se întâmplă acasă, în situațile când ea refuză să comunicăm despre situația administrativă a lucrurilor pe care le avem(plus că e un dute-vino, nu la modul de infidelitate, ci din perspectiva că vine destul de multă lume..).

Ultima modificare: Vineri, 22 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistem supraveghere Tolan_C Tolan_C Lucrez la o uzina din Dr. Tr. Severin si conducerea a hotarat sa punem un sistem de supraveghere video pentru uz intern. Si la asta ma refer pentru a putea ... (vezi toată discuția)
Dezmembrari auto in zona rezidentiala intre case Zbona Zbona Buna ziua, Stau in oras intr-o zona rezidentiala, bulevard, iar de curand noul meu vecin, lipit de gardul meu, si-a adus o gramada de masini si s-a deschis ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa faca monitorizarea video ? oanaportar oanaportar Recent s-a instalat un sistem video pentru monitorizarea imobilului institutiei. Institutia are contract de prestari servicii cu o firma de ... (vezi toată discuția)