avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sistem Supraveghere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sistem Supraveghere

Lucrez la o uzina din Dr. Tr. Severin si conducerea a hotarat sa punem un sistem de supraveghere video pentru uz intern. Si la asta ma refer pentru a putea supraveghea angajatii nu pentru a oferi "paza" impotriva eventualelor intrari prin efractie. Nu am avut cazuri de intrari prin efractie sau furturi de catre persoane din exterior asa ca sistemul de supraveghere nu ar implica in nici un fel alte persoane decat cele angajate.
Avand in vedere ca instalam sistemul de supraveghere doar pentru a monitoriza activitatea interna este nevoie de autorizari sau alte acte legale pentru instalarea lui ? (camerele de luat vederi vor fi instalate si in curtea unitatii)
Daca da: despre ce acte este vorba si unde trebuie sa ma adresez pentru obtinerea lor.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Tincuta Dinu , Consultant fiscal 09:27, 26 Mai 2008
Da. Este nevoie de autorizare, firma care instaleaza sistemul video de supraveghere va intocmi un plan de amplasare si montare a camerelor video . Cu acest plan si proces verbal de functionare a echipamentului se depune la politia locala o adresa pentru solicitarea autorizarii sistemului video de supraveghere .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)
Legea 333/2003 juridic dana juridic dana Buna, am studiat Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, dar am nevoie de cateva sfaturi practice. 1. ... (vezi toată discuția)
Sistem de supraveghere video la un cabinet medical individual (stomatologic)? tensi25 tensi25 Buna ziua. Detin un Cabinet Medical Individual (stomatologic) cu o suprafata 60mp si am primit recent un proces verbal de la politie prin care ma instiinteaza ... (vezi toată discuția)