avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Activitate zolaaa

Activitate zolaaa

Cand vine, ii dau caruciorul cu bebelusul si are un loc in curte unde sta cu el.. eu si familia mea, pe care i-am rugat sa stea cu mine din cauza ca mi-e frica de el, ne retragem intr-o alta parte a curtii.. intotdeauna intoarce caruciorul sa nu vad ce face, se apleaca pe el si bebelusul incepe sa planga imediat.. dupa care ma duc, il iau si il linistesc si dupa cateva minute incepe iar si iar aceeasi poveste..
Dupa 4 luni de casatorie, in care sotul meu a fost agresiv fizic si verbal ne-am despartit, eu fiind insarcinata si el avand nenumarate relatii extraconjugale. Am nascut, dupa 5 luni a depus ordonanta si a primit drept de vizita de 2x pe saptamana. In timpul vizitelor are un comportament neadecvat, m-a bruscat, tot timpul face bebelusul sa planga si ma acuza ca nu ii dau de mancare si ca intentionat fac ceva cu el sa planga.
Ce sanse am la autoritate exclusiva si daca divortul din culpa exclusiva poate influenta lucrul acesta sau nu?
De ce vrea neaparat culpa comuna? Are ceva de castigat in privinta copilului daca se desface casatoria din culpa comuna?