avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate Amma22

Activitate Amma22

Răspuns la discuția Problema pensie internationals
Am inteles,insa ce reusita am putea avea daca nu avem nicio dovada ca cererea a fost depusa la casa de pensii ( nu am primit nr de inregistrare ) , cunoasteti poate un jurist sau vreun birou care se ocupa de pensiile internationale din Israel ?

Cornel Vasile a scris:

Puteti sesiza CNPP - Casa Naţională de Pensii Publice - si/sau Ministerul Muncii.

Mama mea a lucrat in Israel cu contract 14 ani din 11.2017 a incetat contractul si s.a intors in tara . De la Ierusalim a primit documentele cu perioada lucrata iar pt dosarul de pensie a fost indrumata sa depuna cererea la casa judeteana de pensii in romania . A depus dosarul ,nu a primit nr de intrare si a tot cerut informatii si i s.a zis sa astepte astfel au trecut 2 ani si nimic . A imputernicit pe cineva sa se intereseze de dosar in israel si i.au zis ca nu a ajuns cererea la ei si ca de la 01.01.2019 s.a schimbat legislatia si ca nu mai are dreptul la pensie daca nu a depus cererea pana la acea data . Ne poate ajuta cineva cu informatii sau cum am putea proceda ?